Η ιστορία μας

Αγρόκτημα Φλώκαρης ''Κολοκύνθη"Η ιστορία μας

Όπως γνωρίζουμε η γεωργία στην Ελλάδα υπάρχει αρκετά χρόνια έτσι λοιπόν και εμείς από τους προ-παππούδες μας που ήταν γεωργοί, συνεχίζουμε το έργο τους άπλα με νέους τρόπους, τεχνολογίες και νέες παραγωγές. Πέρα λοιπόν από τις συνηθισμένες καλλιέργειες όπως το κρεμμυδάκι, το λάχανο, και το κολοκύθι ασχολούμαστε και με την παραγωγή καλοκυθοανθών.

Οι κολοκυθοανθοί είναι λουλούδια τα οποία μαγειρέυονται με διάφορους τρόπους όπως γεμιστοί. Οι κολοκυθοανθοί γίνονται γεμιστοί με τυρί με ρύζι και με άλλους διάφορους τρόπους. Είναι μια φθηνή σχετικά παράγωγη με ικανοποιητικό κέρδος όμως δεν την επιλέξαμε μόνο για αυτό, ως λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας και του κάλου φαγητού, επιλέξαμε τους κολοκυθοανθούς γιατί είναι ένας καταπληκτικός μεσογειακός μεζές.

Από το 2000 μέχρι και σήμερα συνεχίζουμε την παράγωγη μας δυναμικά και την διαθέτουμε σε εργαστήρια, εστιατόρια, ταβέρνες και καταναλωτές. 

ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΦΛΩΚΑΡΗΣ "ΚΟΛΟΚΥΝΘΗ"
Φρεσκοκόπηκε το 1980
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε